Ціна на газ



ЦІНА НА ПРИРОДНИЙ ГАЗ, ФОРМА ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про ринок природного газу», постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між Постачальником та Споживачем.

Визначення та пропозиція ціни постачання природного газу здійснюється

ТОВ «ЮНІВЕРС ГАЗ» з урахуванням, зокрема, наступних факторів: індивідуальних потреб кожного окремого споживача, обсягів постачання, строку договору, умов оплати, рівня цін на природний газ на ринку природного газу України та Європи, тощо. Остаточна та зобов’язуюча ціна постачання природного газу погоджується у договорі постачання природного газу, укладеного із ТОВ «ЮНІВЕРС ГАЗ», та застосовується із урахуванням умов такого договору.

Постачальник та Споживач зазначають найбільш прийнятні та вигідні форми та порядок розрахунків в Договорі постачання природного газу відповідно до чинного законодавства України. За згодою обох сторін до Договору постачання природного газу можуть бути внесені зміні шляхом укладення додаткової угоди.

Умови постачання та ціни:

Цінова політика:

травень 2022 року

- Ціна від 34 140 грн. з ПДВ / 1000 куб. м.

(при умові 100% попередньої оплати).

- Ціна від 34 200 грн. з ПДВ / 1000 куб. м.

(при умові оплати щодекади).

Ціни залежать від місяця постачання, об'єму, умов оплати.


Тариф річний:

- Ціна 27 000 грн. з ПДВ / 1000 куб. м.

Ціна тарифного плану “Фіксований” зафіксована на цілий рік.

Період дії з 1 травня 2022 року по 30 квітня 2022 року включно.

Термін дії тарифу може бути припинений клієнтом достроково шляхом переходу на інший тарифний план.


В залежності від об'єму споживання природного газу Вашим підприємством , ТОВ «ЮНІВЕРС ГАЗ» має можливість розглянути зниження ціни на природний газ на взаємовигідних умовах.